Vijver algemeen Regl.

Reglement visvijver De Wambach

 

 

1. Het is verplicht om een geldig Lidmaatschap of dagvergunning in bezit te hebben voor te mogen vissen op de Wambach.

2. De vergunning moet bij controle t.a.t. aan de daarvoor gemachtigde personen voorzien van een controlekaart worden getoond.

3. Er mag alleen gevist worden met 2 hengels als men lid is van Hsv de Maashoek mits men geen overlast veroorzaakt ten opzichte van de mede vissers. Als men alleen in bezit is van een dagvergunning mag er maar met 1 hengel gevist worden. Deze hengel(s) moeten voorzien worden zijn van een enkelzijdige haak, met de door de minister aangewezen aassoorten: brood, deeg, kaas, granen en zaden mits voorgekookt, insectenlarven (bijv maden). Per visdag mag men niet meer dan 1Liter droog lok-voer in bezit hebben. “Snoeken” is alleen in het gesloten seizoen niet toegestaan.

4. Het nachtvissen is het gehele jaar toegestaan mist men een nachtvergunning heeft. Het plegen van open vuur of barbecueën is ten strengste verboden.

5. Het is verboden om: vis in bezit te hebben / mee te nemen / een leefnet te gebruiken / te voeren met aardappelen of ongekookte granen en zaden / te vissen of te voeren met vere de vase (muggenlarven). Het gebruik en/of in bezit hebben van gekleurde made is verboden

6. De visplaatsen en de omgeving dienen schoon en onbeschadigd achter gelaten te worden. Laat nooit “oude” vislijnen (met of zonder haak) aan de vijver liggen. Deponeer alle afval in de aanwezige prullenbakken of neem het mee naar huis.

7. Het is verboden zich in of op het water te bevinden, ook een voerboot is verboden.

8. Radio mag, maar zet deze niet te hard i.v.m. geluidsoverlast. Dit geldt ook voor beedmelders.

9. In alle gevallen waarin bovengenoemd reglement niet voorziet, beslist het bestuur.

10. Iedere vijvervisser dient dit reglement te kenen en te leven. Bij malversatie kan HSV de Maashoek overgaan tot intrekking van het lidmaatschap.

11. Het bestuur behoudt zich het recht voor dit reglement, indoen nodig ten alle bij te stellen. Kijk regelmatig op het mededelingenbord.

12. Voor ongevallen, schade of diefstal van eigendommen tijdens uw verblijf aan de visvijver de Wambach draagt het bestuur van HSV de Maashoek geen enkele verantwoording.

 

Wij zijn benieuwd naar uw bevindingen tijdens uw verblijf aan onze visvijver.

Geeft uw bevindingen door aan het bestuur of via mail.

 

Het bestuur van HSV de Maashoek wenst u (een) prettige vis(dag)en toe.

 

 

De Secretaris

Stuie Konings

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-34333432